Cloud computing rešenja

Microsoft Azure, Office 365, serveri za hosting, e-mail i druge namene

Praktično sve firme, od najmanjih porodičnih preduzeća do velikih korporacija, koriste e-mail za komunikaciju, poseduju web sajt, traže načine za efikasnu razmenu informacija i fajlova unutar svog tima… A koriste i različite poslovne aplikacije kao što su ERP, CRM i BI, i sve češće razvijaju sopstvena aplikativna rešenja. Za sve to je potrebna adekvatna serverska osnova, kako bi bio obezbeđen efikasan rad i dostupnost u svakom trenutku.

Mi nudimo cloud computing rešenja koja će na optimalan način ispuniti potrebe vašeg poslovanja. Najpre analiziramo vaše potrebe i rešenja koja već koristite, definišemo namene za koje je cloud pravi pristup, i implementiramo predloženo rešenje. Redovno pratimo rad cloud servisa kako bi oni uvek bili dostupni.

Za vas ćemo pripremiti i održavati cloud server za bilo koju namenu, a u skladu sa optimalnim rešenjem za definisane potrebe.

 • HOSTING
  U situacijama kada je neophodno da imate sopstveni server koji će brzo raditi i biti uvek dostupan, cloud hosting je pravo rešenje. Bilo da je potreban hosting e-commerce sajta ili web aplikacije, ili vaš poslovni sajt mora da ima statičnu IP adresu i bude uvek dostupan.
 • PREBACIVANJE LOKALNE INFRASTRUKTURE
  Cloud server je pravo rešenje i u situacijama kada resursi unutar kompanije treba da budu dostupni i van njenih prostorija. Na primer, da bi zaposleni brzi pristupali vašim poslovnim aplikacijama, mogli da razmenjuju fajlove, ili kada je potrebno redovno praviti rezervnu kopiju svih podataka za svaki slučaj.
 • INTEGRISANA REŠENJA
  U nekim situacijama, optimalno rešenje se bazira na kombinovanju lokalnih servera u vašoj kompaniji i cloud rešenja. Naš eksperti će obezbediti i da takva, kombinovana IT infrastruktura radi na optimalan način.

Rad u kancelarijskom okruženju ne može da se zamisli bez Microsoftovog paketa Office aplikacija, a  savremeni način njihovog korišćenja je Office 365 – kombinacija programa i servisa prilagođenih potrebama kompanija različitih veličina.

Osnova Office 365 paketa su poznate kancelarijske aplikacije Word, Excel, PowerPoint i Outlook dostupne u verziji za instalaciju na računar, kao web aplikacije, kao i u verzijama za mobilne i tablet uređaje. Uz njih se uvek dobija i pouzdan OneDrive za čuvanje i razmenu fajlova u cloud okruženju.

U skladu sa vašim poslovnim potrebama, u paketu se mogu nalaziti i Skype for Business za brzu komunikaciju, Exchange e-mail server, SharePoint i Teams za olakšavanje saradnje unutar kompanije.

Office 365 predstavlja idealno rešenje za kompanije jer uz mesečnu pretplatu daje fleksibilnost da poznate programe i dodatne servise koristite na onolikom broju uređaja koliko vam je u određenom trenutku zaista potrebno.

Microsoftova cloud platforma je idealno rešenja u svim situacijama kada je potrebno da vašim podacima i aplikacijama pristupate s bilo kog mesta u bilo koje vreme. Kao i onda kada vaša aplikacija ili usluga treba da bude dostupna javnosti, bez kompromisa u domenu brzine, bezbednosti i stabilnosti.

Azure, između ostalog, može da se upotrebi za:

 • vaš web sajt ili aplikaciju
 • čuvanje i razmenu podataka i fajlova
 • obradu i analizu podataka
 • povezivanje i umrežavanje udaljenih lokacija

Combo je zvaničan Azure Reseller, a članovi našeg tima su uspešno završili više Microsoft Azure obuka. U potpunosti smo spremni da napravimo najbolje Azure cloud rešenje za vaše potrebe.