Web sajtovi i aplikacije

Izrada sajtova, web dizajn, održavanje, hosting, web programiranje u skladu sa vašim potrebama

Web sajt je osnova prisustva kompanije na internetu, a web aplikacije sve češći način za rešavanja specifičnih poslovnih potreba na lako dostupan način.

Za naše klijente pružamo web usluge po sistemu „ključ u ruke“ – od definisanja projekta, preko web dizajna i programiranja, do hostinga web sajta ili aplikacije.

Naš hosting je baziran na brzim SSD uređajima, serveri se nalaze u Srbiji na tri fizički udaljene lokacije, a bekap sadržaja se vrši na 24 sata. Svi korisnici dobijaju pristup cPanelu za upravljanje svim aspektima hostinga.

U skladu sa vašim potrebama, definisaćemo najbolje rešenje i napraviti vaš novi sajt tako da se potencijalnim kupcima i poslovnim partnerima predstavite na najbolji način.

Specijalizovani smo za izradu sajtova na bazi globalno prihvaćene WordPress platforme. U zavisnosti od obima projekta i potreba – vaš sajt može biti zasnovan na postojećem grafičkom šablonu ili možemo od nule raditi web dizajn samo za vas.

Za vaš sajt možemo pripremiti i potpuno nov sadržaj, ili obraditi postojeći, a pre lansiranja izvršićemo optimizaciju za pretraživače (SEO) kako bi vas klijenti lako pronašli.

Za sajtove koje smo mi napravili kao i sajtove koje su napravile druge kompanije, a bazirani su na WordPress platformi, pružamo usluge iz domena redovnog održavanja.

Ovim uslugama obuhvaćeno je tehničko održavanje sajta, odnosno održavanje i podešavanje instaliranih komponenti, kao i redovno bekap kompletnog sajta i njegovog sadržaja.

Za vas možemo i da vršim izmene vezane za sadržaj. Bilo da ćete sadržaj sami pripremati ili ćete i to prepustiti nama – mi ćemo tekstove, fotografije, video i druge elemente dodavati, brisati i menjati u skladu sa vašim zahtevima.

Ukoliko se odlučite da kod nas i hostujete sajt – napravićemo poseban paket usluga održavanja prilagođen vašim potrebama.

Naš tim vam je na raspolaganju i kad imate potrebu za razvojem specifične web ili mobilne aplikacije. Razvoj radimo uz upotrebu popularnih PHP i Javascript framework rešenja Laravel i Angular.

Pre svakog projekata temeljno analiziramo vaše potrebe i definišemo optimalno rešenje, a tokom realizacije radimo primenom Agile metodologije kako progres mogao biti lako praćen i projekat efikasno sproveden.

Za svaku razvijenu aplikaciju dajemo odgovarajuću garanciju, pružamo usluge održavanje i možemo je hostovati na našim serverima.